Var arbetar du med på C4 Energi Anna?

Jag arbetar i huvudsak med teknisk försäljning mot företag. Det gäller fjärrvärme, fjärrkyla och elhandel. Jag hjälper nya och befintliga kunder som har frågor och funderingar kring sina anläggningar. Det handlar mycket om energifrågor, teckna avtal och anslutningar. Jag har också hand om studiebesök på vårt fjärrvärmeverk Allöverket. Det är väldigt inspirerande att få visa upp vår anläggning och berätta om hur det går till när vi producerar varmt vatten och grön el!

Hur ser en arbetsdag ut för dig?    

Mina dagar varierar! Det är det jag gillar allra mest! Det kan vara kontakt med egenföretagaren som har liten förbrukning och tycker att det är viktigt att välja lokalt eller större verksamheter med stor förbrukning där fokus kanske ligger på energieffektivisering.  Jag trivs med att leverera efter kundens behov och arbetar både inne på kontoret och ute hos kunder.

Hur trivs du på C4 Energi?

C4 Energi är en trygg arbetsplats. Det är ett stabilt bolag som strävar efter att ligga i framkant. Det är en stor organisation med många duktiga och inspirerande kollegor. 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor