Basel Taleb

Basel Taleb

Elingenjör – Elnät

Vad gör du som elingenjör på C4 Energi?

På C4 Energi är jag ansvarig för elanslutningsärenden. I min roll som projektledare för elanslutningar ingår att ansluta alla nya kunder till elnätet. Bygger man en villa, ett fritidshus, en kontorsbyggnad eller ett flerbostadshus då hanterar jag ärendet fram till att kunden får ström till den nya byggnaden. Jag hjälper exempelvis också våra kunder som behöver byggström att få det eller hjälper kunder som ska ansluta en solcellsanläggning till elnätet. Vissa projekt är små och andra lite större men oavsett storlek på projektet så samordnar jag så det blir så bra som möjligt för kunden, byggföretaget och elinstallationsföretaget. 

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

Min arbetsdag går så snabbt, jag har hela tiden många olika pågående ärenden och jag pratar med många olika människor vilket känns roligt. Jag sitter mest inne på kontoret men kör också ut för att kika på mina projekt i verkligheten, prata med montörer och elinstallatörer på arbetsplatser och göra besiktningar.

Hur trivs du på jobbet?

Jag har härliga kollegor och det finns en värme här på arbetsplatsen. Det är också roligt med mycket kontakt med alla som är involverade i olika ärenden. Att arbeta med många projekt på olika ställen känns också härligt. Jag lär mig nya grejer, får en nya erfarenheter varje dag och det önskar alla unga projektledare. Jag trivs verkligen på mitt jobb.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor