Karin Svensson

Karin Svensson

Löneadministratör – HR

Vad gör du som löneadministratör på C4 Energi Karin?

Jag sköter administrationen av lönerna hos oss och ger service till våra medarbetare vid olika frågor. Administrationen innefattar allt från att våra medarbetare lämnar in tidrapporterna tills lönespecifikation skickas ut och de får lönen utbetalt på rätt datum. Inom det ryms beräkningar av förmåner, redovisning av utlägg, kontroll av ob-, övertid och beredskapsersättningar och beräkningar kring sjukfrånvaro. Även enklare bokföring, skriva arbetsgivarintyg och kontrollera semesterdagar/föräldraledigheter ingår i mina arbetsuppgifter.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

Jag har även en roll som administratör och i den ingår att sköta en del inköp, diariet, bokar resor till mina kollegor. Mina arbetsdagar ser olika ut men jag går oftast först igenom inkomna e-postmeddelande och därefter beroende på var jag befinner mig i löneadministrationen arbetar jag mig igenom bokningar, beställningar, telefonsamtal, möten och löneadministrationen.

Hur trivs du på jobbet?

Jag trivs väldigt bra på C4 Energi. Mina arbetsuppgifter är varierande och jag trivs med den centrala roll jag har som löneadministratör/administratör.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor