Vad gör du på jobbet Emil?

Jag utvecklar produkter inom fjärrvärme- och fjärrkylaområdet. Fjärrvärme är en trygg energibärare men vi måste fortsätta att utveckla våra produkter och tjänster så att våra kunder får ut det de vill ha av oss. Jag driver också samarbetsprojekt med fastighetsägare i kommunen, installatörer och leverantörer. Jag arbetar också med att förse vår marknads- och försäljningsavdelning med material som de behöver.

Du har haft en annan roll på C4 Energi innan?

Jag började på C4 Energi 2017 och startade då ett nytt område: solenergi och elbilsladdning. Då var vi ganska nya på den biten. Under tider som jag var ansvarig levererade vi ett stort antal laddnings- och solcellslösningar till kunder runt om i Kristianstad

Varför bytte du tjänst?

För mig var det ganska naturligt. Jag anställdes som energi- och miljöingenjör och detta kändes som nästa steg. Men oavsett vilken tjänst man har så känns energibranschen väldigt rätt just nu. På C4 Energi arbetar vi med fokus på det lokala samtidigt som vi jobbar med hållbarhet och miljövänliga produkter. Det ligger rätt i tiden helt enkelt.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor